9 maj 2014
19:00

Madesjö IF

Referat: Lindås/Långasjö - Madesjö IF

Det blev delad pott i gårdagens match mot Madesjö, 4-4 blev slutresultatet efter 2-3 i paus. Efter 9 min blir det 1-0, självmål av Madesjö och efter kvarten spelad så får vi straff och Linus gör 2-0. Så långt frid o fröjd alltså men sen klantar vi till det, 3 gånger om. Onödig straff, missad utrensning och ett självmål och helt plötsligt står det 2-3 efter 40 minuter!
I andra halvlek är givetvis vi det laget som ligger på för en kvittering och Madesjö backar hem ytterligare, håller ihop laget för att kunna skicka långt på sina duktiga forwards. Vi kvitterar efter ca 10 minuter in i andra halvlek, inlägg från Rasmus och Victor C nickar till. Sen är det fram o tillbaka men med 5 minuter kvar nickar Anton M in en hörna från Zoran och vi har vänt matchen, 4-3. Men det var inte vår kväll på Långasjö IP, kvitteringen kommer i sista spel-
minuten, långboll in lite touch här och där och bollen hamnar hos en fristående madesjöspelare och kvitterat till 4-4.

Ingen vidare fotbollsmatch, mkt kämpa och mindre finess. Killarna ska ändå ha cred för moralen i andra halvlek, vi krånglar oss ur ett underläge från första halvlek och är sånär att lyckas.